Bankvertise

Bankvertise lån omdöme (2024)

Bankvertise är en relativt ny låneförmedlingstjänst i samarbete med Enklare. Idén är att privatpersoner enkelt ska kunna ta ett nytt privatlån eller samla sina befintliga lån genom att jämföra 38 olika banker och därmed få den bästa möjliga räntan. Ansökningsprocessen är smidig, det maximala lånebeloppet är högt (600 000 kr) och räntespannet är typiskt för svenska privatlån.

Konsument.se rekommenderar Bankvertise.

Ansök nu via Bankvertise →

Kolla vårt Bankvertise omdöme innan du ansöker om lån. Vi har granskat och recenserat tjänsten nedan.

Låna upp till 600 000 kr online
Samla dina lån på ett ställe
Ansök på 2 min med endast en UC
Jämför 38 olika banker

Om Bankvertise

Lånebelopp5000 kr – 600 000 kr
Löptid1-20 år
Räntefritt1 månad
Ålderskrav18+ år
Inkomstkrav120 000 kr/år
Omdöme★★★★★

Så fungerar Bankvertise

Bankvertise

Tjänsten är helt gratis att använda. Du kan låna mellan 5 000 kr och 600 000 kr, med endast en UC. Din ansökan skickas ut till olika långivare och återvänder med flera olika alternativ för att du ska kunna få det bästa låneerbjudandet. Därefter får du välja om du vill acceptera ett lån eller inte, utan att det har kostat dig något alls.

Bankvertise är alltså inte en långivare eller bank, utan används för att enkelt jämföra lån för att du ska få så bra villkor och låg ränta som möjligt. Det tar bara två minuter att ansöka och ca 24 timmar att få svar.


Grundkrav och villkor

För att få ansöka ett lån via Bankvertise måste du uppfylla deras grundkrav. Utöver detta kan det potentiellt finnas andra krav som ställs av de olika långivarna som jämförs. Det är därför på förhand svårt att lista alla krav som kan ställas av den individuella långivaren innan du valt en. Istället går vi igenom grundkraven hos Bankvertise nedan. Du ska bland annat:

  • Vara 18+ år
  • Ha en fast adress i Sverige
  • Ha ett BankID
  • Ha en årsinkomst på minst 120 000 kr

När informationen ovan bekräftats så får du veta om ditt lån är giltigt. Det går alltså inte att få ett lån om dessa grundkrav inte uppfyllts.


Kundservice

Hos Bankvertise finns det tyvärr ingen livechatt eller liknande. Du kan enbart kontakta dem via email. Skicka ett mail till kontakt@bankvertise.se om du har frågor eller vill veta mer om bolaget. Du kan även via Enklare välja att bli uppringd eller kontaktas via e-post om du har ett klagomål att framföra.


Så ansöker du

Att ansöka om lån via Bankvertise är mycket smidigt och enkelt, och tar inte mer än ett par minuter. Svar får du inom 24 timmar, med flera olika låneerbjudanden så att du ska kunna välja det som passar dig bäst. Så här gör du för att ansöka:

  1. Klicka dig vidare till Bankvertise. Välj om du vill låna eller samla lån.
  2. Välj hur mycket du vill låna. Minst 5000 kr, högst 600 000 kr.
  3. Du kommer att se din månadskostnad och få välja om du vill samla eller lösa lån.
  4. Fyll i e-post och telefonnummer och godkänn villkoren.
  5. Välj syfte för lånet, nuvarande anställningsform och civilstånd.
  6. Slutligen behöver du bara skriva in ditt personnumer och välja om du vill ha en medsökande. Därefter kan du jämföra lån direkt, helt gratis.

Bankvertise recension

Vi tycker att Bankvertise är en bra tjänst för dig som vill har ett privatlån med rimliga villkor och lägre ränta. Tjänsten är mycket smidig att använda, med endast en UC. Att få svar hade kunnat gå fortare, då andra sajter erbjuder svar direkt. Skillnaden är dock att Bankvertise är en jämförelsetjänst och därför förstår vi att det tar lite längre tid.

De kunde även haft fler kontaktmöjligheter, såsom livechatt. Det finns heller ingen Bankvertise app att ladda ned, vilket hade varit smidigt för den som vill samla sina lån och få en bättre översikt. Vi kan i alla fall konstatera att Bankvertise känns säkert och tryggt, och eftersom det är i samarbete med Enklare så vet vi att de backas upp av ett större bolag.

Kom ihåg att du har 14 dagars ångerrätt när du tecknar avtal på nätet, och detta gäller alltså även för Bankvertise lån.

Ansök om lån hos Bankvertise


Sidansvarig

Anders Larsson
Anders Larsson
Finansexpert hos Konsument.se
Anders Larsson är huvudansvarig för informationen om lån och krediter på Konsument.se. Det innebär att han regelbundet kontrollerar och sammanställer uppgifter om olika lånetyper och långivare. Anders har lång erfarenhet från finansbranschen.

Senast uppdaterad: 2024-02-25 av Anders Larsson