Villaförsäkring

Behöver du försäkra din villa? Här hittar du:

Den bästa villaförsäkringen 2024
Jämför villahemförsäkring snabbt och enkelt
Se ditt pris hos försäkringsbolagen
Hitta den billigaste villaförsäkringen
Svar på vanliga frågor

Bästa villaförsäkringen 2024 (bäst i test)

ICA Försäkring

Den bästa villaförsäkringen för villa och radhus hittar du, enligt Konsument.se, hos ICA Försäkring. Grundskyddet är starkt och och försäkringen är dessutom mycket prisvärd. Allrisk för både lösöre och byggnaden samt ett saneringsskydd (om ditt hus skulle angripas av bostadsohyra eller skadedjur) ingår. Dessutom får du 60 dagars reseskydd, drulleförsäkring och ICA-bonus på hela försäkringskostnaden.

Konsument.se rekommenderar därför ICA villaförsäkring.

Se ditt pris hos ICA Försäkring →

Se deras webbplats för mer information och aktuella försäkringsvillkor.

Jämför villaförsäkringar

VillaförskringEgenskaperBetygNästa steg
ICA Försäkring - Villaförsäkring Bäst villaförsäkring enligt Konsument.se
Drulle och extra bra reseskydd ingår
PlusPaket för fördubblad ersättning
Se ditt pris →
Hedvig - Villaförsäkring Mycket bra villaförsäkring
Försäkra huset till fullvärde
Ingen bindningstid och drulle ingår
Se ditt pris →
Evoli - Hemförsäkring En trygg hemförsäkring
Hus & villa, bostadsrätt, hyresrätt, student
Se pris direkt, teckna på 30 sekunder
Se ditt pris →

Uppgifterna uppdateras regelbundet men kontrollera alltid de dagsaktuella villkoren på respektive webbplats.


Vad är en villaförsäkring?

Villaförsäkring

En villaförsäkring är en typ av försäkring som är utformad för att skydda en villa och dess ägare från olika typer av risker och skador. Försäkringen kan täcka skador på själva byggnaden, de saker som finns inuti den och även ansvarsskydd för olyckor som kan inträffa inom fastigheten. Den bästa hemförsäkringen för villa är en kombination av olika täckningar som tillsammans syftar till att ge en omfattande skyddsnivå. Den fungerar som en ekonomisk buffert om olyckan skulle vara framme, exempelvis vid brand, inbrott eller naturskador.

Försäkringen kan också inkludera rättsskydd som hjälper villaägaren med juridiska kostnader om det skulle uppstå en tvist som rör fastigheten. Det är en viktig investering som hjälper villaägaren att behålla sin ekonomiska stabilitet och trygghet, trots de oförutsägbara risker som kan uppstå.

Villaförsäkringen kan skilja sig åt beroende på försäkringsbolaget och de specifika behoven hos villaägaren. Det är därför det är viktigt att jämföra olika erbjudanden och välja en försäkring som passar ens unika situation och behov.


Vad täcker en villaförsäkring?

En villaförsäkring täcker i huvudsak tre områden: byggnaden, dess innehåll och ägarens personliga ansvar. Nedan förklaras varje område mer detaljerat:

 1. Byggnaden:
  • Skador orsakade av brand, explosion eller annan öppen låga.
  • Naturskador som storm, översvämning, blixtnedslag, snötryck och jordskalv.
  • Vattenskador på grund av läckande rör eller översvämningar från avlopp.
  • Skador på grund av inbrott och vandalism.
 2. Innehållet:
  • Förlust eller skada på möbler, elektroniska apparater, kläder och andra personliga tillhörigheter.
  • Stöld av innehåll, inklusive vid inbrott.
 3. Personligt ansvar:
  • Skydd mot anspråk från tredje part om de skadas eller deras egendom skadas medan de är på din fastighet.
  • Juridiskt skydd om du skulle hamna i en tvist som rör din fastighet.

Utöver de ovanstående, kan villaförsäkringar också inkludera andra skydd som till exempel rättsskydd, som hjälper till med juridiska kostnader i händelse av tvister, och överfallsförsäkring, som ger ersättning vid personskador orsakade av överfall eller andra våldsbrott.

Varje försäkringsavtal har sina egna villkor och det är viktigt att noggrant läsa igenom dessa för att förstå exakt vad som täcks och vad som inte täcks. Det kan också finnas vissa begränsningar och undantag som är viktiga att vara medveten om.

Högst upp på den här sidan på Konsument.se har vi samlat de villaförsäkringar som blivit bäst i test 2024.


Vanliga tilläggsförsäkringar

Tilläggsförsäkringar är konstruerade för att komplettera den grundläggande skyddsnivån som erbjuds av en standard villaförsäkring. Genom att teckna tilläggsförsäkringar kan villaägare anpassa sitt försäkringsskydd efter sina unika behov och omständigheter. Här följer en mer detaljerad översikt över några vanliga tilläggsförsäkringar:

 1. Översvämningsskydd:
  • Speciellt utformat för att täcka skador orsakade av ytvatten från nederbörd eller smältande snö.
  • Kan vara ovärderlig om din villa ligger i ett översvämningsbenäget område.
 2. Dräneringsskydd:
  • Täcker skador som orsakas av bakvatten från avlopp eller dräneringssystem.
  • Kan inkludera skydd för reparation eller utbyte av blockerade eller skadade dräneringsrör.
 3. Allriskförsäkring (drulleförsäkring):
  • Erbjuder ett bredare skydd mot en mängd olika risker, med undantag för de som specifikt utesluts i försäkringsavtalet.
  • Kan vara en fördelaktig tilläggsförsäkring för dem som önskar en mer omfattande täckning.
 4. Antikvitetsförsäkring:
  • Ger ett högre skyddsvärde för värdefulla antikviteter eller konstverk som kan överstiga den vanliga innehållsförsäkringens gränser.
 5. Värdeförsäkring:
  • Erbjuder extra skydd för specifika högvärdesartiklar som smycken, klockor och elektronik.
  • Tillägg som kan vara viktigt om du har föremål som överstiger standardgränserna för ersättning.
 6. Försäkring mot identitetsstöld:
  • Hjälper till med att återställa din identitet och täcker vissa kostnader som kan uppstå vid identitetsstöld, till exempel juridiska avgifter och förlorad inkomst.
 7. Djurförsäkring:
  • Täcker veterinärkostnader och andra relaterade utgifter om ditt husdjur blir sjukt eller skadat.
  • Kan även inkludera ersättning om ditt husdjur går förlorat eller stjäls.

Dessa tilläggsförsäkringar kan tecknas separat eller som en del av en paketlösning beroende på försäkringsgivaren. Det är klokt att noggrant överväga vilka tilläggsförsäkringar som bäst matchar din livssituation och de specifika riskerna med din fastighet och ditt område.


Pris – vad kostar en villaförsäkring?

Att förstå kostnaden för en villaförsäkring kräver en insikt i de olika faktorer som spelar in i beräkningen av premien. Följande avsnitt belyser de mest framträdande faktorerna.

Villans värde och skick

Försäkringsbolagen baserar ofta premien på ersättningskostnaden för din villa, vilket är den kostnad det skulle innebära att återuppbygga din villa från grunden med liknande material och arbetskraft. Villans skick, inklusive dess ålder, konstruktionstyp och renoveringshistorik, kan också ha en betydande inverkan på premien. En nyrenoverad villa med moderna installationer och material kan exempelvis ha lägre premiekostnader jämfört med en äldre, mindre välskött villa.

Plats

Platsen för din villa kan drastiskt påverka kostnaden för din försäkring. Villor i områden som är benägna för naturliga katastrofer som översvämningar, stormar eller jordbävningar kan ha högre försäkringspremier. Det kan också vara dyrare att försäkra en villa i ett område med hög brottslighet jämfört med ett område med låg brottslighet.

Säkerhetsfunktioner

Installation av säkerhets- och skyddsfunktioner som brandlarm, inbrottslarm och övervakningskameror kan avsevärt minska risken för skador på din villa, vilket i sin tur kan leda till lägre försäkringspremier. Försäkringsbolagen uppskattar proaktiva åtgärder som minskar risken för potentiella skadeanspråk.

Val av självrisk

Självrisken är det belopp du själv måste betala vid varje skadeanspråk innan försäkringsbolaget börjar betala. En högre självrisk kan sänka din månatliga eller årliga premie, medan en lägre självrisk kan öka den. Detta är en personlig avvägning mellan att betala mindre nu eller potentiellt mer senare.

Tilläggsförsäkringar

De tilläggsförsäkringar du väljer att inkludera i din villaförsäkring kommer att påverka den totala kostnaden. Exempelvis kan en allriskförsäkring eller en översvämningstillägg öka premiekostnaden.

Försäkringshistorik

Din tidigare försäkringshistorik, inklusive antalet skadeanspråk du har gjort, kan också påverka kostnaden för din villaförsäkring. Försäkringsbolagen ser ofta en historik med färre skadeanspråk som en indikator på lägre risk, vilket kan resultera i lägre premier.

Genom att be om offert från flera försäkringsbolag och jämföra deras erbjudanden kan du få en bättre förståelse för hur dessa faktorer påverkar kostnaden för en försäkring för din villa.


Jämför villaförsäkringar – så gör du

Villaförsäkring

Att välja rätt villaförsäkring är en viktig del av att säkerställa att din villa och dess innehåll är väl skyddade. På Konsument.se har vi gjort det enklare för dig att jämföra olika försäkringsalternativ och se vilka försäkringsbolag som rekommenderas och är bäst i test för 2024. Här är en guide över hur du kan jämföra försäkringar för villa och hitta den bästa för din situation.

Börja med din villas specifikationer

För att kunna jämföra olika villaförsäkringar effektivt, bör du först samla all nödvändig information om din villa som dess storlek, ålder, skick och eventuella säkerhetsfunktioner som kan påverka försäkringspremien.

Identifiera dina försäkringsbehov

Gör en lista över vilken typ av skydd du behöver. Täcker den grundläggande försäkringen alla dina behov eller behöver du tilläggsförsäkringar som översvämningsskydd eller allriskförsäkring?

Använd Konsument.se för att jämföra alternativ

På Konsument.se kan du enkelt jämföra olika villaförsäkringar baserat på de kriterier som är viktigast för dig. Du kan jämföra täckningsnivåer, självrisker, kundomdömen och se vilka försäkringsbolag som är bäst i test för 2024.

Besök försäkringsbolagens webbplatser för prisinformation

För att få en uppfattning om priserna, besök försäkringsbolagens webbplatser och begär offert. Detta kommer att ge dig en uppfattning om vad varje försäkring kommer att kosta baserat på din villas specifikationer och dina försäkringsbehov.

Överväg våra rekommendationer

Vi på Konsument.se har utvärderat olika försäkringsbolag och deras erbjudanden. Se vilka försäkringsbolag som vi rekommenderar och vilka som har fått högsta betyg i vårt test för 2024.

Genom att följa dessa steg och utnyttja de resurser som Konsument.se erbjuder, kan du vara säker på att du gör ett välgrundat val och hittar den villaförsäkring som bäst passar dina behov och budget.


Skillnaden mellan hemförsäkring och villaförsäkring

Att förstå skillnaden mellan hemförsäkring och villaförsäkring är centralt för att säkerställa att du har rätt skydd för din bostad. Här är några av de huvudsakliga skillnaderna och hur de relaterar till skyddet av din villa.

Täckningens omfattning

 • Hem: Hemförsäkring är mer generell och är utformad för att täcka personliga tillhörigheter, ansvarsskydd och eventuellt tilläggsskydd för särskilda värdesaker. Detta gäller oavsett om du bor i en lägenhet, ett radhus eller ett fristående hus.
 • Villa: Å andra sidan, en villaförsäkring är specifikt utformad för ägare av fristående hus. Den täcker allt som en hemförsäkring gör, men inkluderar även skydd för själva byggnaden och andra strukturer på fastigheten, som garage och uthus.

Byggnadsskydd

 • Hem: Byggnadsskydd är inte inkluderat i en standard hemförsäkring eftersom det oftast är bostadsrättsföreningen eller hyresvärdens ansvar att försäkra byggnaden.
 • Villa: I kontrast, innehåller en villaförsäkring byggnadsskydd som täcker kostnaden för reparationer eller återuppbyggnad av din villa om den skadas av exempelvis brand, storm eller andra försäkrade händelser.

Ansvarsskydd

Både hemförsäkring och villaförsäkring inkluderar ansvarsskydd som kan hjälpa till att täcka kostnaderna om någon skadas på din fastighet eller om du orsakar skada på annans egendom.

Pris

 • Hem: Tendensen är att en hemförsäkring är billigare än en villaförsäkring på grund av den mindre omfattande täckningen.
 • Villa: Villaförsäkringar är oftast dyrare på grund av det utökade skyddet för byggnaden och andra strukturer på fastigheten.

Så hittar du billigaste villaförsäkringen

Att hitta en prisvärd villaförsäkring som samtidigt erbjuder tillräckligt med skydd kan kännas som en utmaning, men med rätt strategi och information kan du lyckas med detta. Här följer en djupare dykning in i hur du kan gå tillväga för att hitta den billigaste villaförsäkringen:

Jämförelse mellan olika försäkringsbolag

Det absolut första steget i att hitta en billigare villaförsäkring är att jämföra erbjudanden från olika försäkringsbolag. Varje försäkringsbolag har sin egen prissättningsstruktur och täckningsalternativ. Utöver det kan du använda jämförelsetjänster online, såsom den som erbjuds på Konsument.se, för att se hur olika försäkringsbolags erbjudanden står sig mot varandra baserat på dina specifika behov och förutsättningar.

Självriskens inverkan på premien

Självrisken är den summa pengar du förväntas betala ur egen ficka innan försäkringsbolaget börjar täcka kostnaderna. Genom att acceptera en högre självrisk, kan du sänka din försäkringspremie. Detta kan vara ett effektivt sätt att sänka dina månatliga eller årliga försäkringskostnader, men kom ihåg att en högre självrisk innebär större utgifter om en skada inträffar.

Säkerhetsåtgärders betydelse

Försäkringsbolag tenderar att erbjuda lägre premier till de som har installerat olika säkerhetsåtgärder i sin villa. Dessa kan inkludera allt från inbrottslarm och brandvarnare till övervakningskameror och robusta låssystem. Genom att minska risken för skador eller stöld, kan du ofta förhandla fram en lägre premie med ditt försäkringsbolag.

Se över tilläggsförsäkringar

Många gånger kan tilläggsförsäkringar öka kostnaden för din villaförsäkring. Det är viktigt att noggrant överväga vilka tilläggsförsäkringar du verkligen behöver och vilka du kanske kan undvika.

Utnyttja möjliga rabatter

Försäkringsbolag erbjuder ofta en mängd olika rabatter. Det kan röra sig om allt från multipolförsäkringsrabatter (när du har flera försäkringar hos samma bolag) till rabatter för långvariga kunder eller de som har en historik av få eller inga skadeanspråk.

Regelmässig översyn av din försäkringspolicy

Det är klokt att regelbundet, åtminstone en gång om året, se över din försäkringspolicy för att säkerställa att du fortfarande har rätt täckning till det bästa möjliga priset. Livsförändringar som renoveringar eller tillägg till familjen kan påverka dina försäkringsbehov.

Rådgivning från en försäkringsmäklare

Om du känner dig osäker på vilken försäkring som är bäst för dig, kan det vara värt att rådfråga en försäkringsmäklare. En mäklare kan hjälpa dig att jämföra olika försäkringsalternativ och hitta den mest kostnadseffektiva lösningen för dina behov.

Genom att noggrant överväga ovanstående faktorer och vara proaktiv i din sökning, kan du hitta en villaförsäkring som passar din budget utan att kompromissa med skyddsnivån.


Rekommenderade försäkringar för villa

De tre försäkringsbolagen som har fått utmärkelse för bäst i test 2024 hos Konsument.se är följande:

Hedvig

Hedvig erbjuder en modern twist på försäkring genom sin digitala plattform som gör det enkelt att teckna och hantera din försäkring online. De har en enkel och transparent prisstruktur som kan vara attraktiv för den som föredrar en modern och teknikdriven försäkringsupplevelse.

Klicka här för att se ditt pris hos Hedvig

ICA Försäkring

ICA Försäkring är ett välkänt namn och erbjuder en rad olika försäkringsprodukter inklusive villaförsäkring. De har en traditionell men solid approach till försäkring och kan vara ett bra val för de som värderar pålitlighet och etablerade aktörer på marknaden.

Klicka här för att se ditt pris hos ICA Försäkring

Evoli

Evoli är en relativt ny aktör på marknaden men har redan gjort sig kända för sin kundcentrerade service och flexibla försäkringslösningar. De erbjuder en modern försäkringsupplevelse med tydliga villkor och konkurrenskraftiga priser.

Klicka här för att se ditt pris hos Evoli


Andra försäkringsbolag

Förutom de tidigare nämnda försäkringsbolagen finns det många andra aktörer på den svenska försäkringsmarknaden som erbjuder villaförsäkringar. Här är en översikt över några av dem:

Gjensidige

Gjensidige är ett etablerat försäkringsbolag med ett brett utbud av försäkringslösningar. De har en lång historia och en solid erfarenhet av försäkringsbranschen, vilket kan ge konsumenterna förtroende.

If

If är en av de större aktörerna på den nordiska försäkringsmarknaden. De erbjuder en mängd olika försäkringsprodukter och har ofta förmånliga erbjudanden till sina kunder.

Folksam

Folksam är känt för sitt kundcentrerade tillvägagångssätt och erbjuder konkurrenskraftiga priser på villaförsäkringar. De har en lång historia på den svenska marknaden och är ofta uppskattade för sin kundservice.

Trygg-Hansa

Trygg-Hansa har en lång historia av att erbjuda försäkringar i Sverige och har ett brett utbud av försäkringsprodukter. De är kända för sin stabilitet och tillförlitlighet.

Tre Kronor

Tre Kronor fokuserar på att erbjuda försäkringar med bra villkor till konkurrenskraftiga priser. De har en enkel och tydlig prisstruktur som kan vara tilltalande för många konsumenter.

Länsförsäkringar

Länsförsäkringar är en sammanslutning av lokala försäkringsbolag som var och en fungerar som självständiga aktörer men under ett gemensamt varumärke. De har ofta en lokal närvaro och en god förståelse för lokala förhållanden och behov.

Moderna Försäkringar

Moderna Försäkringar erbjuder ett brett spektrum av försäkringsprodukter och är kända för sin moderna och innovativa approach till försäkring.

Dina Försäkringar

Dina Försäkringar är en mindre aktör som fokuserar på personlig service och skräddarsydda försäkringslösningar.

Swedbank Försäkring

Swedbank Försäkring är en del av Swedbank-koncernen och erbjuder ett brett utbud av försäkringsprodukter, inklusive villaförsäkringar, till sina kunder.

Varje försäkringsbolag har sin egen unika mix av fördelar, och det kan vara värt att överväga flera olika alternativ för att hitta den försäkring som passar just dina behov och omständigheter bäst.


Vad är en villahemförsäkring?

En villahemförsäkring är en form av försäkring som specifikt riktar sig mot ägare av villor eller enfamiljshus. Denna försäkring är avsedd att erbjuda skydd för både själva fastigheten och dess innehåll mot olika typer av skador och risker.

Egendomsskydd

En viktig del av villahemförsäkringen är skyddet av själva byggnaden. Detta inkluderar skydd mot skador orsakade av brand, vattenläckor, storm, inbrott och andra oförutsedda händelser som kan skada fastighetens struktur.

Innehållsskydd

Villahemförsäkringen täcker också personliga tillhörigheter inom huset. Detta innebär att möbler, elektronik, kläder och andra värdeföremål skyddas mot stöld, skadegörelse och vissa typer av skador.

Ansvarsskydd

Försäkringen innefattar ofta ett ansvarsskydd som skyddar försäkringstagaren mot krav som kan uppstå om någon skadas eller deras egendom skadas i samband med försäkringstagarens fastighet.

Rättsskydd

Vissa villahemförsäkringar erbjuder även rättsskydd som kan hjälpa till med rättegångskostnader vid tvister som rör bostaden.

Tilläggsförsäkringar

Det finns möjligheter att utöka skyddet genom tilläggsförsäkringar, som kan inkludera allt från översvämningsskydd till skydd för särskilda värdeföremål som inte täcks av standardpolicyn.

Vikten av villahemförsäkring

Att ha en villahemförsäkring är avgörande för att skydda ditt hem och dina tillhörigheter mot oväntade händelser. Den ger en ekonomisk säkerhet om olyckan skulle vara framme och kan vara avgörande för att snabbt kunna återställa normala levnadsvillkor efter en skada.


Andra sätt att jämföra försäkring för villa

Förutom att använda Konsument.se för att jämföra villaförsäkringar finns det andra onlineverktyg och plattformar som kan hjälpa dig i din sökning efter den bästa och mest prisvärda försäkringen. Här är två populära tjänster:

Compricer

Compricer är en jämförelsetjänst som hjälper dig att jämföra priser och villkor för olika typer av försäkringar, inklusive villaförsäkringar. Genom att ange några grundläggande uppgifter om din villa och dina försäkringsbehov, kan Compricer ge dig en översikt över de olika försäkringsalternativ som finns tillgängliga och hur de jämför sig med varandra.

Klicka här för att jämföra via Compricer

Zmarta

Liknande Compricer, Zmarta är en annan online jämförelsetjänst som erbjuder prisjämförelser och information om olika typer av försäkringar. Zmarta har en användarvänlig webbplats och erbjuder också personlig rådgivning för de som önskar hjälp med att hitta den bästa försäkringen.

Båda dessa tjänster erbjuder en snabb och enkel väg till att jämföra olika försäkringsprodukter, och kan vara ett värdefullt verktyg när du söker efter en ny villaförsäkring eller överväger att byta din nuvarande försäkring. Dock, det är alltid en bra idé att även göra en egen djupare undersökning, och om möjligt, rådfråga en försäkringsmäklare för att säkerställa att du får den bästa möjliga försäkringen för din situation.

Klicka här för att jämföra via Zmarta


Statistik i Sverige

Att ha en god förståelse för statistik kring villaförsäkringar i Sverige kan ge dig en bättre inblick i marknaden och hjälpa dig att fatta välgrundade beslut. Här presenteras några relevanta statistiska data:

Genomsnittliga kostnader

Genomsnittskostnaden för en villaförsäkring kan variera beroende på flera faktorer, inklusive villans storlek, skick och geografiska placering. Dessutom påverkas priserna av det valda försäkringsbolaget och den specifika täckning som försäkringen erbjuder.

Skadeanmälningar

Statistik över skadeanmälningar kan ge insikt i vilka typer av skador som är mest vanliga för villaägare i Sverige. Detta kan i sin tur hjälpa dig att avgöra vilken typ av täckning som är mest relevant för din situation.

Försäkringsbolags marknadsandelar

Att förstå vilka försäkringsbolag som har störst marknadsandelar inom villaförsäkringar kan ge en indikation på vilka försäkringsbolag som är mest populära bland svenska villaägare.

Kundnöjdhet

Kundnöjdhet är en viktig faktor att överväga när du väljer en försäkring. Statistik över kundnöjdhet kan ge en indikation på vilka försäkringsbolag som levererar god kundservice och pålitliga försäkringstjänster.

Prisutveckling över tid

Prisutvecklingen på villaförsäkringar över tid kan ge en indikation på hur marknaden förändras och kan hjälpa dig att förutse framtida kostnader.

Denna statistik kan hjälpa dig att få en bättre uppfattning om villaförsäkringsmarknaden i Sverige och göra det lättare för dig att jämföra olika försäkringsalternativ.


Vanliga frågor om villaförsäkringar

När det kommer till villaförsäkringar finns det ofta många frågor som kan dyka upp. Nedan följer några av de vanligaste frågorna vi får:

Måste man ha villaförsäkring?

Det finns ingen lag som kräver att du måste ha en villaförsäkring i Sverige, men det är starkt rekommenderat. En villaförsäkring skyddar dig ekonomiskt från oväntade händelser som brand, inbrott eller vattenskador. Det ger dig också en trygghet i vardagen.

Vad brukar en villaförsäkring kosta i snitt?

Kostnaden för en villaförsäkring varierar beroende på flera faktorer såsom husets storlek, skick, geografisk placering och försäkringstäckning. Genomsnittskostnaden kan variera från några tusen till över tiotusen kronor per år.

Vad ingår i villaförsäkring?

En typisk försäkring inkluderar skydd för byggnaden, dina personliga tillhörigheter, ansvarsskydd och rättsskydd. Dessutom kan du ofta välja tilläggstäckningar för särskilda behov som översvämningsskydd eller allriskförsäkring.

Det finns ingen enkel svar på vilken villaförsäkring som är “bäst” eftersom det beror på dina personliga omständigheter och behov. Det rekommenderas att jämföra olika försäkringsbolags erbjudanden, läsa recensioner och, om möjligt, konsultera en försäkringsmäklare för att hitta den försäkring som bäst passar dig.


Se även

Referenser

 1. “Villaägarna”

Sidansvarig

Erik Gustafsson
Erik Gustafsson
Försäkringsexpert hos Konsument.se
Erik Gustafsson är utbildad försäkringsrådgivare med mångårig erfarenhet från försäkringsbranschen. Erik är ansvarig för försäkringsområdet på Konsument.se vilket innebär att han kontinuerligt granskar och uppdaterar information och uppgifter om olika försäkringstyper och bolag.

Senast uppdaterad: 2024-02-25 av Erik Gustafsson